Over Geertje

In 1995 ben ik in mijn geboorteland Belgie begonnen als freelance fotografe. Toen ik in 2010 naar Nederland verhuisde heb ik geen moment getwijfeld om hier mijn job als freelance fotografe verder te zetten. Fotografie is voor mij niet alleen mijn werk, het is een passie.

Zoals ik in mijn visie al aangeef is fotograferen veel meer dan alleen op een knop drukken. Het is het moment "pakken" voor het voorbij is zodat men later nog altijd terug kan kijken naar dat moment.

Fotograferen begint voor mij met anders kijken naar het moment, de mensen, de omgeving en het doel. Ik hou ervan om met het bestaande licht van dat moment te "spelen" en een originele compositie te ontdekken. Dit alles gebeurt vaak in een fractie van een seconde, zeker bij sportfotografie.
Maar  ook bij portretfotografie moet je snel kunnen handelen, je weet nooit hoe een persoon gaat reageren. Juist dat maakt dat de fotografie voor mij elke keer weer een uitdaging blijft.

Gedreven door mijn passie zal ik dan ook altijd op zoek gaan bij mijn opdrachten om juist datgene in beeld te brengen wat de klanten denken.